Pizza cu salam si ciuperci

de Ligia Bxl in Pizza, 3 Oct 2013 | 5468 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 500 gr faina
  • 2 oua
  • 250 ml lapte
  • 21 gr de drojdie
  • ulei(se toarna cate putin la framantat)
  • sare

Pentru umplutura:

  • 100 gr de salam
  • cateva ciuperci
  • cateva felii de mozarella
  • masline rondele
  • 1 rosie
  • Kechup Univer
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam si ciuperci:

Se face maiaua,drojdia se desface intr-un bol in putina apa calduta si putin zahar,se lasa la caldura sa creasca cateva minute.

Apoi intr-un castron mai mare se pune faina,in mijloc se pun ouale,sarea si apoi maiaua crescuta,se amesteca toate apoi se pune laptele si se framanta bine 10-15 minute iar la fiecare framantare se adauga cate putin ulei.Dupa ce sa framantat bine se lasa la crescut intr-un loc cald si acoperit cu un prosop curat,eventual pentru o crestere mai rapida se pune sub castron o oala cu apa fierbinte.

Dupa ce a crescut se ruleaza cu un rulou o foaie dupa preferinte mai subtire sau mai groasa,se pune intr-o tava rotunda unsa cu ulei,apoi se pun pe rand ingredientele:se unge foaie cu kechup apoi se pun feliile de mozarella,salamul se taie cubulete,ciupercile taiate felii,se apauga si rondelele de masline,rosiile felii,apoi la final se presara  oregano,busuioc,sare si piper dupa gustul fiecaruia.Se da la cuptor pentru cateva minute la foc tare sa se rumeneasca.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Ligia Bxl 1

03.10.2013, 22:57

multumesc fetelor

Corinuta 1

04.10.2013, 15:38

Ce fain arata!

Ligia Bxl 1

04.10.2013, 18:28

merci Corina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

4 pere

100 gr brânză gorgonzola DOP

30 gr miere

Miez de nucă

Câteva fire de... citeste mai mult

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza casei